Estetiska injektioner

Botox-och fillersbehandling

- Botolinumtoxin A, botox, är ett muskelavslappnande läkemedel som i estetiskt syfte används för att behandla fina linjer och rynkor i ansiktet. Med en tunn nål injiceras medlet i musklerna under huden. Vanliga behandlingsområden är ”argrynkan” mellan ögonbrynen, de horisontella linjerna i pannan samt ”kråksparkarna” kring ögonen. Full effekt syns efter ca 2 veckor och varar i ca 3 till 4 månader. Behandlingen upprepas därefter för att bibehålla resultat. Konsultation och kontroll efter 2 veckor ingår.

Erikssonkliniken erbjuder även botoxbehandling som en medicinsk behandling för att lindra huvudvärk och tandpressning. Välkommen att boka in en gratis konsultation!

- Fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Genom att injicera fillers under huden kan man bland annat återställa förlorad volym och form i ansiktet, förbättra konturer och förändra läppvolymen. Resultat uppnås direkt efter en fillersbehandling och effekten varar i cirka 6 till 12 månader, med individuell variation. Ämnesomsättning, genetik och livsstil är avgörande faktorer för hållbarheten.

Ring oss omgående eller hitta en snabb tid via vår online-bokning.

Information kring Covid-19. Läs mer »