Om kliniken

I Erikssonklinikens lokaler har det bedrivits tandvård sedan 1970-talet. Efter renoveringar har kliniken nu en ljus och bemötande inredning med flera behandlingsrum och rymligt väntrum. Teamet vid Erikssonkliniken består idag av en tandläkare och två tandhygienister. Vi har ett gediget samarbete med specialister i olika inriktningar för att kunna erbjuda heltäckande behandlingar.

Tidigare tandläkare Lisbeth Bergsten har i samband med sin pension nu beslutat att med varm hand och stort förtroende lämna över sin verksamhet till tandläkare Pontus Eriksson.

Vi som arbetar på Erikssonkliniken

Pontus Eriksson

Klinikchef / Leg. Tandläkare

Pontus har bred kompetens och utför tandvård på vuxna och barn. Under sin tid har han samlat på sig gedigna erfarenheter, utbildningar och även tagit emot remisser för kirurgi (implantat och visdomständer) samt tand- och implantatstödd protetik (kronor, broar och proteser). Efter examen 2011 vid Karolinska Institutet har Pontus varit anställd inom Folktandvården i tre olika län, gått ett flertal kurser och varit antagen till specialistutbildning i protetik vid Eastmaninstitutet i Stockholm.

Språk: Svenska, Engelska

Boka tid för undersökning eller konsultation.

Linda Björnström

Leg. Tandhygienist

Linda studerade till tandhygienist i de värmländska skogarna. Med sitt lugn och sin positiva inställning utför hon sedvanlig tandhygienist behandling och undersökningar av såväl vuxna och barn. Linda får dig att vilja le igen.

Språk: Svenska, Engelska

Boka tid hos Linda för tandhygienistbehandling.